Menu Zavřeno

Vážení účastníci závodu, vážení příznivci autoklubu,

premiéru závodu typu automobilové orientační soutěže v rámci blovického autoklubu máme za sebou. Soutěž byla konceptem velice pestrá a od účastníků se nám dostalo několik pozitivních reakcí, kde si tento typ soutěže chválí a přijde jim zajímavý. To nás velice těší, protože v tomto směru splnil naše očekávání. Chtěli jsme pro vás připravit závod, který si může užít celá rodina vč. dětí, závod který bude zpestřen návštěvou Atom muzea, vystoupáním si na rozhledu v Železném újezdě s výhledem až k Alpám, procházkou na okraji Brd a zároveň takový, při kterém si oprášíte znalosti předpisů, zkusíte zasoutěžit ve střelbě či hodu granátem nebo si osvěžíte základy zdravovědy. To se díky zpětné vazbě zdá, že se povedlo a užili jste si to a budeme rádi za další zprávy s hodnocením z vaší strany. Sami víme a z reakcí přímo při soutěži víme, že organizace měla mezery – hlavně v dopolední části v Blovicích, kdy došlo k chybě v komunikaci mezi pořadateli a po časovce vás nikdo nenasměroval na jízdu zručnosti a čtyři úkoly v areálu v Blovicích. Tato záležitost nás velmi mrzí a omlouváme se za ni. Je to takový černý puntík za i přesto snad zdařilou akcí. Přeci jen to pro nás bylo poprvé a doufáme, že nám toto můžete odpustit. My si musíme na brzké schůzi vše říct a udělat analýzu celé soutěže, abychom v případě další podobné akce předešli podobným situacím. Také jsme si během soutěže zapisovali na jednotlivých stanovištích poznatky a co bychom mohli ještě vylepšit na příště. Budeme rádi, pokud nám na náš Facebook nebo e-mail ak-uslava@seznam.cz napíšete i vaše poznatky.

Ještě než se přesuneme k výsledkům, dovolte mi, abych zde poděkoval autorům nápadu na tuto soutěž panům Milanovi Tomáškovi a především Milanovi Hlaváčkovi! Oba nad přípravami strávili mnoho času a Milan Hlaváček vše velmi pečlivě připravil, rozplánoval a de facto páteřní část připravil sám. Myslím, že to zaslouží velké uznání. Děkujeme!

A teď k výsledkům. Pod následujícími řádky si můžete stáhnout pdf dokumenty s výsledky a to jak absolutní tak i v jednotlivých kategoriích. Také přikládáme rozbor soutěže. Všem “medailistům” gratulujeme a všem účastníkům děkujeme!


Pár fotek od účastníků a pořadatelů. Pokud máte i vy a chtěli byste se o ně podělit, zašlete nám je na ak-uslava@seznam.cz nebo přispějte na FB: https://www.facebook.com/autoklubuslava/

Za autoklub Úslava Blovice
Stanislav Mašek


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *