Menu Zavřeno

Shrnutí a výsledky 6. Revival rallye Úslava

Vážení soutěžící a přátelé autoklubu,

dovolte malé ohlédnutí a shrnutí za uplynulou soutěží a uveřejnění výsledků. Předně bychom chtěli Vám všem soutěžícím poděkovat za Vaši účast i trpělivost při čekání na vyhlášení. Doufáme, že i přes to, jste si den užili a našli si v tom pozitivno. Letošní soutěž nám pořadatelům dala poněkud zabrat.  Sešlo se několik problémů s technikou naráz a měli jsme omezené možnosti reagovat rychle. Vznikly tím komplikace, které se dotkly i Vás soutěžních posádek, zejména se zpožděným vyhlášením výsledků. Za to se Vám znovu omlouváme.

Počasí nás tentokrát poněkud zklamalo. Na druhou stranu s dřívějším termínem se s tím muselo počítat. Přesto, déšť nám způsobil technické problémy s měřicími přístroji na trati a mělo to vliv na některé zkoušky pravidelnosti. ZP10 jsme pak museli zrušit kvůli změně v intervalu na silničním semaforu. O práci na silnici v tomto místě jsme věděli, ale při najíždění trati v pracovní dny byl interval semaforu jiný, než v sobotu. Letošní rok nám tedy přinesl opět několik poznatků a díky zpětné vazbě, kterou od Vás máme zejména přes Facebook, víme co zlepšovat, s čím pracovat a na co si dávat pozor, abyste si další soutěže pořádané v Blovicích užili. Děkujeme, že nám pomáháte a posíláte komentáře.

Velkým ponaučením pro nás je, že musíme dodržovat stanovený strop pro maximální počet posádek tak, aby byly všechny posádky na trati nejpozději za hodinu od startu prvního vozu. Chtěli jsme vyhovět všem, proto se natáhlo startovní pole až na 70 aut a start trval více jak hodinu. Také budeme od dalších soutěží losovat pořadí startu, aby vysoké startovní číslo nebylo hendikepem, případně vymyslíme řešení tak, aby byl start více férový. A samozřejmě jídlo. Příště tedy opět čas na řádný oběd a připravit svačinu. Také uděláme méně měření, aby bylo zpracování rychlejší a plynulejší.  Spousta z Vás ocenila zastávku v Zahrádce, kde jste mohli vidět malou výstavu závodních historiků pana Stanislava Šelmáta, což nás těší. 

Teď už slíbené výsledky:    

kategorii A, tedy vozy do r. v. 1975 včetně, se na první místě umístili Miloš Kašpar a Jiří Bílek s vozidlem Austin Mini 1275 GT, na druhém místě Radek Zajíc a Josef Čermín s Trabantem 601 S a třetí místo obsadili Vladimír Herbolt a Josef Zmeškal se Škodou 110 R Coupé.  

kategorii B – vozy do r. v. 1990 včetně byla na prvním místě posádka Pavel Řanda – Aleš Král s Porsche 911 SC, na druhém místě Tomáš Zouhar a Michal Mázl s autem Lancia Delta HF Integrale a na třetím místě posádka Jan Votava – Václav Behenský s Trabantem 601 S.

Kategorie C, tedy vozidla s  r. v. do 2005 vč., dopadla takto: 1. místo Petr Kabát a Pavel Král s Oplem Calibra turbo, na druhém místě Danny Persein a Klára Barvíková ve voze Mazda MX-5 NB a třetí místo patří Janu Šustrovi a Janu Boškovi v autě Renault Clio.

Déčková kategorie určená pro auta vyrobená od 1. ledna 2006 má medailové umístění následovné. Na prvním místě Zdeněk Matas a Dana Vyletová v Suzuki Swift Sport, na druhém místě posádka Tomáš Lašťovka – Zuzana Lašťovková se Škodou Fábií a třetí místo patří posádce Dalibor Benych – Karolina Benychová soutěžící s vozem Ford C-max.

Kompletní výsledky ke stažení: 

Všem soutěžícím děkujeme za účast na závodech, za přivezení krásných vozů k pokochání se a věříme, že i přes jisté trable, které nás letos potkaly, jste si soutěž užili, potkali jste se se stejně naladěnými lidmi, s přáteli a byl to pro Vás příjemně strávený den.  Děkujeme Vám za přízeň a budeme se těšit brzy na nějaké další soutěži v Blovicích.   A třeba už příští rok uděláme ve spolupráci s okolními kluby nějaký ten západní pohár… 😉 

P. S.  celou soutěž fotila paní Markéta Supíková s Fotografie Navrátil (https://www.navratil-foto.cz/) a kromě uveřejnění vybraných fotografií na jejich Facebooku bude opět k dispozici fotokniha, kterou si u ní můžete objednat a zakoupit. Jakmile bude fotokniha připravená, budete informováni.

DĚKUJEME !

Autoklub Úslava Blovice


Město BLOVICE




IC-WEST, s.r.o.




KLAUS Timber a.s.




Zdeněk Mašek elektro




UNIBRICK s. r. o.




Inter Cars




Dřevovýroba HEPA/




Autoopravna Miloslav Šipla

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *